DESPRE NOI

Sa facem cunostinta

Ne bucuram ca ai ales sa faci parte din comunitatea endler. Obiectivul nostru principal este de a iti satisface o dorinta fireasca de a avea langa tine un companion atragator,unic si usor de intretinut.

Compania endler.ro a aparut ca un raspuns la multitudinea de oferte care au legatura cu acvaristica,  dintre care o buna majoritate dintre acestea sunt inutile și indeamna clientul sa renunte la ideea de a isi achizitiona un acvariu sau mai rau il pune in situatia de a cheltui o suma generoasa de bani, pentru ca ulterior sa realizeze ca pentru a deține un pește sunt esențiale cateva lucruri simple.

Numele nostru a fost inspirat de la prima specie de pesti pe care am crescut-o in acvariile noastre si anume nelipsitul peste Guppy

Endler.ro incearca sa ofere o perspectiva clara și simpla prin produsele si serviciile comercializate. Fiecare categorie de produse a fost atent studiata si testata inainte ca dumneavoastra sa o achiziționati pentru ca sa fie utila si eficienta și sa va aduca multa bucurie ai incredere. Cunostintele si informatiile pe care le detinem sunt intr-un continuu proces de crestere si dorim ca sa transmitem sentimentul pe care il avem cu privire la pestii ornamentali.

Daca toate acestea nu te-au convins, incearca sa ne contactezi ca sa-ti putem transmite personal sentimentul.